Ülésezett a Pápai Örmény Nemzetiségi Önkormányzat


2012-08-29 15:20:17  | cikk: mo  | 


Ülésezett a Pápai Örmény Nemzetiségi Önkormányzat főképe
Megtartotta soron következő ülését a Pápai Örmény Nemzetiségi Önkormányzat. Keller Ludmilla elnök ismertette a nemzetiségi önkormányzat 2012. I. félévi gazdálkodásáról szóló beszámolót. Az ülésen elhangzott, a PÖNÖ 2012-ben 405.213 forint feladatlapú támogatásban részesült. A nemzetiségi közfeladatok ellátásához közvetlenül kötődő támogatás július közepén meg is érkezett a PÖNÖ számlájára. Keller Ludmilla tájékoztatott arról is, a korábban Wekerle Sándor Alapkezelő néven működő intézményhez 2012 áprilisában két pályázatot nyújtottak be, melyeken sikeresen szerepeltek. A pályázatok nyomán a nemzetiségi önkormányzat 2x150 ezer forintot nyert két program, az örmény genocídium és az Örmény Köztársaság kikiáltásának évfordulója kapcsán szervezett rendezvények lebonyolítására. A PÖNÖ elnöke hozzátette, ez utóbbi program megvalósításához szükséges forrásokat mintegy 200 ezer forinttal megnövelték, így az Örmény Köztársaság kikiáltásának évfordulójára szervezett emlékműsorra 350 ezer forintot költhet a nemzetiségi önkormányzat. Az ülésen elhangzott, a rendezvényt szeptember 29-én, szombaton 16 órakor tartják. A kulturális és gasztronómiai programmal egybekötött emlékünnepségen fellép a Trio Hangist együttes. A rendezvényt az Edvy Malom Fogadóban tartják.  

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!