Magyar Kupa: Tapolcán kezd a Lombard Pápa


2012-08-29 11:20:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Magyar Kupa: Tapolcán kezd a Lombard Pápa főképe
A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette a Magyar Kupa második fordulójának sorsolását. Ebben a körben már az NB I-es csapatok is bekapcsolódnak a sorozatba, leszámítva a nemzetközi kupában érdekelt Debrecent, a Videotont és a Budapest Honvédot. A sorsolás területi alapon történt, keleti és nyugati csoportra osztották a résztvevőket, és az is eldőlt, hogy előbbiben egy együttes meccs nélkül továbbjut. Végül a Tiszakanyár SE-nek kedvezett a szerencse, az NB III-as alakulat így játék nélkül került a harmadik fordulóba, a legjobb 32 csapat közé. A Ferencváros és a Haladás révén két NB I-es gárda is összekerült egymással, de érdekes meccsnek ígérkezik a a Nyíregyháza Spartacus és a Kecskeméti TE összecsapása is. A Lombard Pápa a megyei első osztályban szereplő Tapolca ellen kezdi meg a küzdelmeket. A meccseket szeptember 26-án 15.30-tól rendezik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!