Sikeres volt a suliváró tábor a Tarczyban


2012-08-28 20:30:39  | cikk: Babos Petra  | 


Sikeres volt a suliváró tábor a Tarczyban főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskola immáron második éve szervezi meg a nyári szünet végén, a tanévkezdés előtt leendő elsősei számára a suliváró tábort. Idén 73 kisgyermek részvételével zajlott a jó hangulatú tábor a tegnapi és a mai nap folyamán.
Nagy Gabriella, az 1. e tanító nénije érdekelődésünkre elmondta, a tábornak rendkívül nagy sikere van mind a gyerekek, mind pedig a tanítók és a szülők körében.
- Tegnap reggel kezdődött a tábor, de a gyerekek már ma reggel hatalmas lelkesedéssel, jókedvvel érkeztek. Célunk a táborral, hogy a kicsikkel megismerkedjünk, s hogy örömmel jöjjenek szeptemberben iskolába. Sokat játszunk, énekelünk, mozgunk és kézműveskedünk, de ismerkedtünk az angol nyelvvel és a számítógéppel, és persze egy kicsit már készülünk az iskolára is, amit nagy lelkesedéssel várnak a picik - mondta Nagy Gabriella.
Az intézmény három első osztályt indít a 2012/2013-as tanévben, melyben Szalai Zsuzsanna és Nagy Gabriella, Hegedűs Erzsébet és Bódainé Balogh Orsolya, valamint Knollné Domonkos Erika és Horváthné Tischler Marianna fognak tanítani.
A tanévnyitó ünnepélyt augusztus 31-én, pénteken 18 órakor tartják majd.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!