10. alkalommal rendezik meg az Aegon Játszótéri Napot a hétvégén


2012-08-28 16:35:13  | cikk: mo  | 


10. alkalommal rendezik meg az Aegon Játszótéri Napot a hétvégén főképe
10 éves hagyománya van Pápán, hogy az Aegon Játszótéri Nap családi és sportprogramokkal várja a volt Kilián lakótelep, de ezenkívül természetesen Pápa város és vonzáskörzete lakóit. A szórakoztató programokat felvonultató rendezvény tavaly nagy látogatottságnak örvendett, a szervezők, Pápa Város Önkormányzata idén is több mint 2000 résztvevőre számít a szeptember 1-jén rendezendő játszótéri napon – közölte Unger Tamás alpolgármester ma délelőtti sajtótájékoztatóján. A program már a reggeli órákban megkezdődik, hiszen a tavalyi pörköltfőző verseny sikerén felbuzdulva idén is várják a főzésben jártas csapatokat. A főzőverseny bevételét a város jótékony célra ajánlotta fel, idén a körzet iskolája, a Weöres Sándor Általános Iskola gazdálkodhat az összegből.
A délelőtt folyamán számos gyermek-és sportprogram mozgatja meg a látogatókat, lesz kézműves játszóház, ugrálóvár, kalandhajó, pónilovaglási lehetőség, rajzverseny, futball és újdonságként jelentkezőket várnak a streetball bajnokságra.
A színpadi műsorok sora már 11 órakor megkezdődik. Pápa Város Fúvószenekara térzenével várja az érdeklődőket, majd lehetőség nyílik a pörköltfőző versenyen készült finomságok kóstolására. Délután változatos színpadi produkciók szórakoztatják a volt Kilián lakótelepre látogatókat, fellépnek a Weöres iskola diákjai, a JMSZK Vadvirág néptáncegyüttese, a Kemenesmagasi Citerazenekar, a Pápai Musical Stúdió énekesei és lesz interaktív előadás is a Holle Anyó Színház jóvoltából. Este Delhusa Gjon koncertje várja a résztvevőket, ezt követően pedig nosztalgia karaoke buliban mérhetik össze hangszálaikat a vállalkozó szelleműek.
A rendezvényen természetesen szomjazni és éhezni sem kell, üdítők és finom borok, valamint lángos, spirál krumpli és kürtős kalács várja az érdeklődőket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!