A szavazórendszert szerelik a régi Városháza dísztermében


2012-08-28 14:52:30  | cikk: mo  | 


A szavazórendszert szerelik a régi Városháza dísztermében főképe
Szeptember elejére teljes pompájában áll a dolgozók, a rendezvények és testületi ülések rendelkezésére a régi Városháza épülete. Németh Csaba érdeklődésünkre elmondta, az épület-együttesben nagy részben a takarítási munkák zajlanak. Apró javításokat végeznek a szerelvényezési munkálatok után és folyamatosan zajlik a gépészeti berendezések beüzemelése, tesztelése.
A Pápai Városfejlesztési Kft. műszaki munkatársa elmondta, a díszteremben végeztek a szakemberek a parketta lerakásával, jelenleg a szavazórendszert építik a dolgozók, hiszen a jövőben már itt fog ülésezni Pápa Város Képviselőtestülete. Németh Csaba hozzátette, az új rendszert modernebb technikával építik fel, a szavazókészülékek kezelőfelülete korszerűbb és modernebb lesz. A szakember megjegyezte azt is, a rendszer lényegében ugyanazt nyújtja majd, mint amit a képviselők a Polgármesteri Hivatal nagytermében megszokhattak, azonban a kivitelezés már megfelel a 21. századi elvárásoknak. Nagyobb változás az, hogy a szavazórendszer kijelzőfelülete teljesen átalakul, megújul, hiszen a voksok ezentúl egy LCD TV-n keresztül jelennek meg a testület előtt.
Az elektronikai rendszer kiépítése után a díszteremben hamarosan megkezdik a bútorok elhelyezését is. A képviselők két U-alakban elhelyezett asztalsor mentén foglalnak majd helyet, míg a polgármester a terem ajtó felőli részén helyezkedik el. A helyiségben a vendégek számára is lesz fenntartott ülőhely, ezek a széksorok a terem végében kapnak helyet – tudtuk meg Németh Csabától. 

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!