Lombard: A klubvezetés türelmes, Dosso nem érkezik


2012-08-28 11:28:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard: A klubvezetés türelmes, Dosso nem érkezik főképe
Ahogy arról korábban beszámoltunk, hétfőn elváltak a Lombard Pápa és Bene Ferenc útjai. A szakember – ahogy az ilyen esetben lenni szokott – közös megegyezéssel távozott Pápáról. A korábbi tréner 2011. októberében vette át a csapatot Véber Györgytől, és a Debrecen elleni vereséget követően kellett távoznia. A váltás körülményeiről Szemán György klubigazgatót kérdeztük.
- A tulajdonos saját hatáskörében döntött a váltás mellett, és ő nevezi meg az utódot is. Bíró Péter megnyugtatónak tartja, hogy Kovács László tartja az edzéseket, és még az is elképzelhető, hogy hétvégén ő foglalja el a kispadot. Egy edzőváltás után mindenki találgatja a lehetséges utód kilétét, nyilván a vezetőség folytat tárgyalásokat ezügyben, de a sajtóhírekkel ellentétben Tomiszlav Szivics, Détári Lajos, és Csertői Aurél sem szerepel az elképzeléseinkben.
Szemán György hozzátette, nagy valószínűség szerint a bajnoki szünetben nevezik meg az új trénert. A klubigazgatónál a korábban próbajátékon szereplő Sindou Dosso helyzetéről is érdeklődtünk.
- Dosso-t egy héten keresztül teszteltük, sajnos nincs olyan fizikai állapotban, hogy azonnal bevethető legyen, így elköszöntünk tőle, a támadó már el is utazott Pápáról, egyelőre lemondtunk a megszerzéséről. Abban a pillanatban, ahogy edzővel vagy játékossal hivatalos megállapodás történik, tájékoztatni fogjuk a közvéleményt.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!