Emelt fővel, de szomorúan távozott Bene Ferenc


2012-08-28 09:26:30  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Emelt fővel, de szomorúan távozott Bene Ferenc főképe
Hétfőn délután közös megegyezéssel távozott a Lombard Pápa kispadjáról Bene Ferenc. A szakember nem elégedett az eltelt öt fordulóval, szerinte a Lombard számára most következnek a nyerhető meccsek, ám immár nélküle.
- Ha abból indulunk ki, hogy öt meccsen két pontot szereztünk az ősszel, én sem vagyok elégedett – mondta Bene Ferenc a Nemzeti Sportnak. – Ez az eredmény engem sem tesz boldoggá, tehát ez lehet indok. Viszont úgy gondolom, hogy mindenki láthatta, a játékunk alapján sokkal több van a csapatban. Ha szétestünk volna, ha nem megy a futball, elfogadnám a döntést, így csupán sajnálni tudom. Úgy láttam, Bíró Pétert elbizonytalanította az utóbbi mérkőzések eredménytelensége. Bíró Úr tisztességes, korrekt vezető, rá sem vagyok dühös, tényleg csak szomorú. Hangsúlyozom, nem volt reménytelen a játékunk, és most nyerhető meccsek állnak a csapat előtt, ráadásul meghatározó játékosok térnek vissza a keretbe. Lehet, elvárják az embertől, hogy bratyizzon, haverkodjon, de erre alkalmatlan vagyok, és ez önkritika részemről. Én nem vagyok és nem is leszek ilyen. Persze megesett, hogy valakit beküldtem a pályára, és balul ütött ki a csere, de aki dolgozik, az néha hibázik is. A munkában hiszek, és nem haverkodom senkivel. A játékosokkal normális volt a viszonyom, ki is álltam mellettük, ha kellett. Tisztességes, korrekt volt a kapcsolatom mindenkivel. Herédi Attilától, a pályaedzőmtől minden segítséget megkaptam a munkámhoz. Emelt fővel, de szomorúan megyünk el.
A vezetőség álláspontját hamarosan olvashatják honlapunkon.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!