Megint a Lombard Pápa a szimpatikus vesztes


2012-08-26 18:55:08  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Megint a Lombard Pápa a szimpatikus vesztes főképe
A hétközi elveszített Európa-liga mérkőzés után immár a bajnokságban a Lombard Pápát látta vendégül Debrecen együttese. Kondás Elemér csapata 3-0-s vereséget szenvedett a Brugge-től, igaz a mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a játékvezető a félidő vége előtt nem sokkal kiállította a debreceni Ramost, így 45 percen keresztül emberhátrányban játszott a Loki. A nemzetközi kudarcot egy hazai győzelemmel szerették volna feledtettni a hazaiak, a Lombard pedig legalább egy pontban reménykedett, a győzelem pedig egyenesen szenzációszámba ment volna, nincsenek ugyanis jó formában a mieink, Bene Ferenc csapata még nem tudott nyerni idén, gólt is csak kettőt ért el. Már a második percben akadt Szűcsnek dolga, Bódi tekerését szedte ki a léc alól, egy perccel később jött a pápai válasz, Quintero tesztelte Verpeczet, ám a kapus a helyén volt. A 20. percben Balogh saját kapuját veszélyeztette, fejelését Szűcs vetődve ütötte ki, ezzel véget is ért a nem túl eseménydús első félidő. A második játékrészben folytatódott az elsőben látott eseménytelen „játék”, egészen a 76. percig, ekkor egy jobb oldali beadás az üresen álló Szakály elé került, aki higgadtan jobbal a bal alsóba lőtt 1-0, a védelmet biztosan nem dicséri meg Bene mester. A 86. percre maradt egy újabb Szakály lehetőség, ekkor azonban Szűcs bravúrral hárított, az eredmény a későbbiekben nem változott, a Lombard Pápa ismét szimpatikus vesztesként vonulhatott le a pályáról, kár, hogy ezért pontokat nem osztanak az NB I-ben. A Lombard a 15.helyet foglalja el a tabellán, a mieink következő ellenfele szeptember 1-én szombaton 18:30-től Kaposvár együttese lesz.

DVSC - Lombard Pápa 1-0 (0-0) Gsz.: Szakály

Bene Ferenc: Nem az első meccsünk, ahol olyan hibákat ejtettünk, ami miatt nem tudunk pontot szerezni, megengedhetetlen a mai futballban, hogy döntő szituációkban hibázzunk. A hatodik fordulótól kezdődik számunkra a bajnokság, a következő, Kaposvár elleni meccsünk lesz az eddigi legfontosabb, ha elől lesz minőségi döntés, akkor képesek leszünk gólokat szerezni és megnyerni a meccset. Támadásainkban komoly hiányosságink vannak, ezen javítanunk kell, a meghatározó játékosaink későn érkeztek, illetve sok a sérültünk is. A nagyobb helyzeteink nekünk voltak, mégsem távozunk ponttal, ilyen a futball.

DVSC: Verpecz – Bernáth, Simac, Szűcs, Korhut – Bódi (Dombi 65.), Varga, Lucas (Szakály 46.), Yannick – Kulcsár (Coulibaly 46.), Sidibe

Lombard Pápa: Szűcs – Tóth G. (Benko 80.), Dlusztus, Balogh B., Rodenbücher, Présinger (Németh 76.)- Arszics, Maróti,  Szabó O. – Seye (Cekulajevs 65.), Quintero


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!