Répcelakot fogadja a Lombard II


2012-08-25 15:06:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Répcelakot fogadja a Lombard II főképe
Vasárnap 16:30-tól hazai közönség előtt is bemutatkozik a Lombard II. Nagy Mihály együttese a múlt héten, Csornán elszenvedett egygólos vereség után haza közegben igyekszik javítani mérlegén. A répcelakiak a nyitófordulóban 2-1-re győzték le Újbuda együttesét. Fiataljaink hazai közönség előtt mindeképpen szeretnék itthon tartani a három pontot, kérdés, hogy a hazaiak mestere kap-e visszajátszó játékosokat, illetve kapusposzton történik-e előrelépés, mint ismert, az első mérkőzésen Somogyi Richárdnak kellett kesztyűt húznia.

Nagy Mihály: Répcelak csapata tele van rutinos jó játékosokkal és néhány tehetséges fiatallal, erős csapat, jól is indultak. Mindig szoros, kiélezett, nehéz meccseket játszunk, gondolom, hogy ez most sem lesz másként.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!