100 iskolatáskát vesz a hátrányos helyzetű gyerekeknek a Jobbik


2012-08-23 18:26:05  | cikk: mo  | 


100 iskolatáskát vesz a hátrányos helyzetű gyerekeknek a Jobbik főképe
A romló gazdasági helyzetben az iskolakezdés nagy terhet ró a családokra. Ezen kíván enyhíteni a Jobbik egy pápai szimpatizánsuk nagyobb összegű anyagi támogatása nyomán – jelentette be ma Orbán Imre, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Pápai Alapszervezetének elnöke.
A politikus elmondta, számos család kényszerül abba a helyzetbe, hogy kölcsönt vesz fel gyermeke iskoláztatására. A mozgalom vezetői ezért gondolták úgy, hogy az anyagi támogatást 100 iskolatáska és 30 labda megvásárlására fordítják, hogy így segítsék a nehéz helyzetbe került pápai és Pápa környéki családokat.
- Az adományok egy részét a Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesületén keresztül kívánjuk eljuttatni a rászorulókhoz, egy másik részét pedig itt az irodában vehetik magukhoz a hátrányos helyzetű családok – fogalmazott a helyi elnök.
Orbán Imre elmondta azt is, az adományokat hétfőtől vehetik át a családok, a Jobbik irodájának nyitva tartási idejében. A jobbikos politikus tájékoztatott, az iroda augusztus 27-én, hétfőn 9-12 óráig, kedden 15-17 óráig, szerdán 9-12-ig, pénteken pedig 10-13 óráig tart nyitva.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!