Néhány héten belül megkezdődik a műszaki átadás a mozinál


2012-08-22 11:39:52  | cikk: mo  | 


Néhány héten belül megkezdődik a műszaki átadás a mozinál főképe
A pótmunkákra kiírt hosszadalmas közbeszerzési eljárás után most újra nagy erőkkel halad a mozi épületének és előterének rehabilitációja. A szakemberek már a befejező szakipari munkákat végzik az épületben. Elvégzik a villanyszerelési munkákat és hamarosan megkezdik a belső gipszkarton burkolat építését is. Németh Tamás ugyanis azt közölte, hogy a kivitelezővel és a megbízóval történt közös egyeztetés után abban állapodtak meg, hogy a régi, rossz állapotú falakat nem vakolják, hanem gipszkarton falat építenek a belső homlokzatra. A Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. ügyvezetője elmondta, ez gyorsabb munkát eredményez és szebb megoldást is jelent az épületbelsőben.
Németh Tamás hozzátette, körülbelül 70-80 százalékos készültségi szinten áll a mozi épületének felújítása. A társaság ügyvezetője megjegyezte, minden nyílászárót legyártottak, már csak a végső burkolatot kell kiépíteni és az edzett üveg előtetőt elhelyezni. Németh Tamás érdeklődésünkre elmondta, a felújítási munkálatokkal néhány héten belül végeznek, azaz a műszaki átadás szeptember közepén megkezdődhet.
A Pápai Városfejlesztő Kft. ügyvezetője hozzátette, a mozi előterében várhatóan egy retro büfé fog üzemelni, a vállalkozóval jelenleg zajlanak az egyeztető tárgyalások.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!