Nagy Sportágválasztó – várják az egyesületek jelentkezését


2012-08-20 20:18:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nagy Sportágválasztó – várják az egyesületek jelentkezését főképe
Pápa városa idén is csatlakozik azon települések köréhez, melyek megrendezik a Nagy Sportágválasztó - A Sport Napjai elnevezésű sporteseményt. A Veszprém megyei időpont 2012. szeptember 14-15. (péntek - szombat), Pápán és Veszprémben ezen a két napon zajlanak majd az események.  A menetrend a tavalyihoz hasonló, tehát mindkét napon 9-től 17 óráig tart nyitva a rendezvény, a péntek délelőtt ismét a gyerekeké, fiataloké, az oktatási intézmények szinte kivétel nélkül képviseltetni fogják magukat, másnap pedig a felnőtteket, családokat várják. A rendezvény lebonyolításához a város biztosítja létesítményeit, lehetőségeihez mérten a tárgyi és személyi feltételeket, de a lényeget - a 2011. évi sikeres pápai sportágválasztóhoz hasonlóan - az egyesületek adják, standjaikat tartalommal megtöltve (például bemutatók, edzések, kvízek, neves sportolók bevonása stb.)
Annak érdekében, hogy a rendezvény a résztvevő gyermekek és felnőttek számára látványos és érdekes legyen, a szervezők kérik - elsősorban az új résztvevőktől - tájékozódjanak a rendezvény szabályzatáról, a rendezvényen való megjelenés feltételeiről a rendezőktől, tekintsék meg a korábbi rendezvényekről készült fényképeket, anyagokat a www.sportagvalaszto.hu és a www.papaisport.hu honlapokon. A képek, videók segítséget nyújtanak a sportágak, sportegyesületek interaktív bemutatásához, a sportágakat népszerűsítő fogások kitalálásához.
A regisztrációs lapokat 2012. augusztus 27-ig a papaisport@freemail.hu vagy a papaisport2@gmail.com e-mail címre kérik visszaküldeni. A felmerült kérdésekkel kapcsolatban Tóth Péter a 30/407-2627-es, Szabadkai Verita (jmk.szverita@citromail.hu) a 30/497-03-96-os számon ad felvilágosítást.

A regisztrációs lap letölthető ITT!


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!