Lovrencsics parádé – ezúttal a bajnokságban


2012-08-18 21:25:10  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Lukasz Cynalewski/Ag  | 


Lovrencsics parádé – ezúttal a bajnokságban főképe
Lovrencsics Gergő egy góllal és két gólpasszal főszerepet játszott abban, hogy a Lech Poznan hazai pályán 4–0-ra legyőzte a Ruch Chorzówot a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság első fordulójában – adta hírül az nso.hu. A Lombard Pápától kölcsönbe érkezett játékos végig a pályán volt élete első lengyel bajnoki mérkőzésén, amelyen a mezőny legjobbjának bizonyult. A 35. percben a Lech már 1–0-ra vezetett, amikor Lovrencsics remek jobb oldali beadásából Bartosz Slusarski a kapuba fejelt. A 44. percben a magyar támadó Slusarskit ugratta ki a balösszekötő helyén, visszakapta tőle a labdát, egy csellel elfektette védőjét, majd jobb külsővel a hosszú alsó sarokba lőtt, eldöntve gyakorlatilag a pontok sorsát. Lovrencsics a második gólpasszát a 90. percben adta, amikor bal oldali szöglete után a szerb Vojo Ubiparip a jobb felsőbe fejelt, beállítva a 4–0-s végeredményt.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!