Bakonycsernyén edzőtáboroztak a Bakonyerdő Pápa juniorjai


2012-08-15 12:34:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bakonycsernyén edzőtáboroztak a Bakonyerdő Pápa juniorjai főképe
A bajnoki ezüstérem után - köszönhetően a nagyfokú szülői összetartásnak - első ízben edzőtáborba vonulhattak városunk junior kézisei, s mindjárt hét nap kemény munkával indították a szezont. Kapcsándi Zsolt vezetőedző napi három edzést vezényelt a csapatnak, a korábbi heti hárommal szemben, így körülbelül egy havi edzésmunka fért bele a hétbe. A nap reggel 6-kor futással indult, 11 órakor erőnléti és védekezés-technikai edzéseken vettek részt a srácok, délután pedig kétórás labdatechnikai edzés következett. A hét nap mérlege, 25 kilométer futás, 20 óra tornatermi edzés.
- Először is szeretném megköszönni a szülőknek az anyagi segítséget, ami nélkül ez a tábor nem jöhetett volna létre – mondta Kapcsándi Zsolt. Minden a legoptimálisabban sikerült. Az időpont tökéletes volt, a bajnoki rajt előtti felkészülés első hete volt, így megfelelő kondícióba tudtunk kerülni, s lépéselőnyből futhatunk neki az idei szezonnak. A fiatalok remekül bírták a terhelést, s látszott rajtuk az akarat is, kellően komolyan vettük az edzéseket, de amikor kellett, akkor vidámságról és a csapatépítésről szólt a tábor. Péntek este edzőmérkőzést is játszottunk a Móri KSC felnőtt csapatával, ahol az elsődleges cél újdonsült csoporttársunk megismerése volt. A fiatalok a játék néhány elemében kifejezetten jó játékot mutattak, a fáradtság miatt azonban nem mindig a mi akaratunk érvényesült, ráadásul Bors Patrik szemhéja felszakadt, őt a székesfehérvári kórházban látták el, de így is vállalja az edzéseket. Szerencsére a komoly sérülések elkerültek minket a tábor alatt. Családdá kovácsolódtunk, de ez nem újdonság azoknak, akik figyelemmel kísérnek minket, ebben van a csapat igazi ereje, itt mindenki a csapatért dolgozik, ennek az eredménye a tavalyi ezüst, s most mi más lenne a cél, ha nem a bajnoki arany.
A vezetőedző hozzátette, bár hosszú az út az éremig, kellőképpen motiváltak és felkészültek a pontvadászatra, első hazai találkozójukat szeptember 29-én 18 órakor rendezik, az ellenfél a Komáromi AC lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!