Megújult a Csókai Óvoda bejárati kapuja


2012-08-14 20:13:54  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Megújult a Csókai Óvoda bejárati kapuja főképe
Három évvel ezelőtt újították fel kívül-belül a Csókai Óvodát. Azóta nagyobb lélegzetvételű munka nem történt az óvoda körül. Az intézmény régi álma volt, hogy a rossz állapotú kaput felújítsák. Ez az idei nyár folyamán meg is történhetett. 
- Két óvodásunk nagyszülei, Tankó Ferenc és neje, valamint Kovács Norbert apuka a rossz állapotú bejárati kapunk helyett vadonatújat készített, lefestve, felállítva, minden tartozékkal ellátva. Az egész kapu felújítása körülbelül 200.000 forintba kerülne, most 15.000 forintból újulhatott meg. Az új kapu kapott egy lábazatot és postaládát is. Az óvoda összes dolgozója nagyon hálás a nagypapának és az apukának is, akik önként segítették intézményünk szépülését a nyári hőségben - tájékoztatta hírportálunkat Tunnerné Buzás Éva tagóvoda-vezető. A vakáció során természetesen elvégezték a szakemberek a garanciális lábazati festést az összes csoportszobában és a folyosón is, valamint a nagytakarítás is megtörtént az óvoda portája körül.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!