Rodenbücher: Nem volt jogos a kiállítás


2012-08-14 15:02:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Rodenbücher: Nem volt jogos a kiállítás főképe
Az OTP Bank Liga harmadik fordulójában a Lombard Pápa a Ferencváros otthonában elszenvedte idei első vereségét. A zöld-fehérek 4-1-re múlták felül a mieinket, akik a 15. perctől emberhátrányban játszottak. Mindjárt az ötödik minutumban Németh Ádám játékvezető felmutatta a sárga kártyát Rodenbücher Istvánnak, miután szerinte a pápai védő lerántotta Máté Jánost. Rodenbücher sorsa 10 perccel később pecsételődött meg, a játékvezető szerint Németh Milán fellökte Jovanovicot a tizenhatoson belül, a tizenegyes megítélése után addig reklamált az egykori Fradi játékos, amíg megkapta második sárgáját. Rodenbücher szerint rendkívül rossz napot fogott ki a bajnoki dirigense, de a csapatnak túl kell ezen lépni, és már a hétvégi, MTK elleni összecsapásra kell koncentrálni.
- Már az első sárga lapot sem értettem, ugyanis annyit tettem, hogy lezártam a passzsávot, az ellenfél pedig hátulról letarolt, tehát nem is én voltam szabálytalan – emlékezett vissza a szituációra a Lombard játékosa. A második sárga kártyánál szintén nem csináltam semmit, miután a játékvezető a 11-es pontra mutatott ugyan odafutottam, de oda nem illő szavakat nem használtam, hozzá nem értem, ennek ellenére mégis felmutatta a lapot. A csapattársaim megkérdezték miért állított ki, erre azt felelte, hogy megtámadtam őt, ami mondanom sem kell, nem igaz. Nagyon mérges voltam, nem értettem, hogy egy első osztályú játékvezető hogy hozhat ilyen döntéseket, de emberek vagyunk, mindenki hibázhat. Az MTK ellen nem lesz könnyű dolgunk, ismerem az ellenfelet, hiszen hat évet ott játszottam, de szeretnénk megszerezni első győzelmünket, igaz, sok a sérültünk.

A bajnoki vasárnap 16:30-kor kezdődik a Perutz Stadionban.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!