Vízilabda: Pápai bronz a Sas tornán


2012-08-14 13:39:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vízilabda: Pápai bronz a Sas tornán főképe
Immár 21. alkalommal rendezték meg Szentesen a Sas tornát. A Pápai SE-Termál rutinos résztvevőnek számít, mivel idei részvételük immár a 14. volt a sorban, pólósainkra büszkék lehetünk, hiszen összesen hétszer, legutóbb tavaly nyerték meg a tornát. Címvédésre készültek a pápaiak, akiknek a kupa kiváló lehetőség volt az ősszel induló bajnokság előtti erőfelmérésre. Studringer Béla csapata három találkozón szállt vízbe.
- Sokszor biztató játékkal, teljes szívvel játszott a csapat – mondta a csapat edzője. Az első meccsen a Lámák alakulata ellen bár három góllal is vezettünk, végül 8-8-as döntetlen született. Következett a Szarvas elleni négy negyed, melyet egy góllal, 11-10-re sikerült megnyernünk. A hazaiak elleni 9-7-es vereségünk azt jelentette, hogy idén a dobogó legalsó fokára állhattunk fel. Szép teljesítmény a csapattól ez a helyezés is, bízom benne, hogy az apróbb hibákat kijavításával őszre ideális formába kerülhetünk.
Studringer Béla hozzátette, az OB II-es bajnokságra augusztus 15-ig lehet nevezni, és reményeik szerint a szövetség számukra kedvezően dönt a társasági adót érintő pályázatukról is. A játékosállományban is történt változás, hiszen Monioudis Diamantis személyében egy kitűnő fizikai adottságokkal rendelkező centert sikerült igazolni, mellyel remélhetőleg még veszélyesebbek lesznek a támadások.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!