Továbbra is az együttműködés a cél a város fejlődése érdekében


2009-12-18 20:22:57  | cikk:  | 


Gőgös Zoltán államtitkár, országgyűlési képviselő, az MSZP helyi szervezetének elnöke tartott ma délután sajtótájékoztatót a párt irodájában. A politikus beszámolt arról, hogy a december elején tartott jótékonysági est bevételeként 200.000 forintot utaltak át az Összefogás Pápa Város Beteg Gyermekeiért Alapítványnak. Ezt az összeget az est sztárvendégének, Mága Zoltán hegedűművésznek százezer forintos felajánlása egészíti ki. Mindezen felül a művész száz darab koncertjegyet is felajánlott január elsejei fellépésére – a belépőket azok között osztják szét, akik saját anyagi erejükből nem tudnának részt venni egy budapesti koncerten. Gőgös Zoltán maga is hozzájárul a nemes gesztushoz és két buszt bérel, hogy a koncertre eljuthassanak a megajándékozottak.
A 2009-es év helyi MSZP-s politikáját sikeresnek értékelte. Mint mondta, nem csak az alapítvány ügyében vették komolyan az összefogást, hanem városi kérdésekben is, amit igazol a sok nyertes pályázat.

-Tennivaló van még bőven, mi ugyanebben a szellemben támogatjuk a város fejlődését szolgáló ügyeket és ezt nem fogja akadályozni a választás sem. A kampányban ezúttal sem szeretnénk személyeskedni, hanem a programokat akarjuk ütköztetni – mondta.

A tavaszi országgyűlési választásokra való felkészülés jelenlegi állásáról Grőber Attila, alelnök tájékoztatta a sajtó képviselőit.

- A jelöltállítás végére értünk, a pápai alapszervezet úgy döntött, hogy eddigi munkája alapján a továbbiakban is szeretné, hogy Gőgös Zoltán mérettetné meg magát a 2010-es parlamenti választásokon – összegezte. A megyei lista első 18 helyén négy pápai politikus kapott helyet, az államtitkár a második helyen áll, ami elismerése annak a munkának, amit a városért és a baloldali értékekért tett. Az országos listát a párt múlt szombati kongresszusán fogadták el, eszerint az MSZP pápai elnöke a 47. helyre nyert bizalmat, ami az államtitkárok között a legjobb pozíció – ismertette az alelnök.
A sajtótájékoztatón Simon Lászlóné, a helyi szervezet Nőtagozatának alelnöke a ma esti újabb jótékonysági rendezvényről szólt. Ez a program is csatlakozik az országos Karácsonyi Mosoly elnevezésű akcióhoz és ennek keretében a párt pápai nőtagozata 31 nehéz körülmények között élő gyermeket lát vendégül és ajándékoz meg.
Gőgös Zoltán és Grőber Attila a sajtótájékoztató végén áldott, békés karácsonyt és boldog új évet kívánt a térség valamennyi lakójának.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!