Győzelemmel hangolt a bajnokságra a Lombard II


2012-08-12 14:22:02  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Győzelemmel hangolt a bajnokságra a Lombard II főképe
A Győri ETO U-19-es gárdája ellen zárta a felkészülés utolsó hetét a Lombard II. Nagy Mihály csapata jövő héten már tétmérkőzésen lép pályára, előtte azonban még a Nacsa – Enyingi Márk, Németh, Tóth, Molnár (Venczel) – Király (Baldauf), Horváth T. (Kovács I. D.), Grőber – Horváth Cs. (Budavári), Somogyi, Páli (Ughy) összetételben az U-19-es bajnokság élmezőnyébe tartozó ETO ellen szerepeltek. Nagyon erős első félidőt produkált a hazai csapat, ami kétgólos előnyt eredményezett Páli és Király jóvoltából. A második játékrészben kiegyenlítettebbé vált a játék, de a vendégek ennek ellenére sem tudtak szépíteni.

Lombard Pápa II – Győri ETO U19 2-0 (2-0) G.: Páli, Király

Nagy Mihály: A legutóbbi U-19-es, kiemelt bajnokság 4. helyezettjének legyőzése nem szorul magyarázatra. Egész héten úgy készültünk, mint egy bajnoki mérkőzésre és a gyerekek úgy is teljesítettek. Nem volt hibás teljesítményünk, ezért nem tudok túl sok negatívumot találni, gratulálok a gyerekeknek.

A Lombard II augusztus 18-án Csornán kezdi a bajnoki küzdelmeket, első hazai találkozójukat a Répcelak ellen játszák augusztus 26-án 16:30 perces kezdéssel.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!