Sok(k) volt a 75 perc emberhátrány, három góllal maradt alul a Lombard Pápa


2012-08-12 06:37:30  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Sok(k) volt a 75 perc emberhátrány, három góllal maradt alul a Lombard Pápa főképe
Az OTP Bank Liga harmadik fordulójában a Lombard Pápa Magyarország egyik legnépszerűbb klubjához, a Ferencvároshoz látogatott. Bene Ferenc csapata pontért, pontokért érkezett az Albert Stadionba, méghozzá a Szűcs L. - Horváth L., Balogh B., Rodenbücher, Németh M. - Quintero, Maróti, Arsic, Szabó O., Seye, Simon A. összetételben, a hazaiak mestere a Jova – Grúz, Klein, Sváb, Jovanovic – Gyömbér, Böde, Józsi - Alempijevics, Máté J., Somalia összetételt favorizálta. Mindjárt az ötödik percben besárgult Rodenbücher, aki Mátét rántotta le, a megítélt szabadrúgást Józsi a jobb sarokba tekerte 1-0. Sokáig nem örülhettek a hazaiak, hiszen a 9. percben egy beívelést követően Seye lőtt kapura, aki a bal kapufát találta el, a kipattanót pedig az ex-Fradista, Maróti a hálóba lőtte 1–1. Negyed óra elteltével gól, és emberhátrányba került a Lombard, egy 16-oson belüli Németh fault után Rodenbücher reklamált túl hevesen, amiért megkapta második sárga lapját, piros és 11-es következett, utóbbit Józsi higgadtan értékesítette 2-1. A 35. percben Máté szeretett volna gólt rúgatni Somaliaval, aki szinte a gólvonalról a kapu fölé bombázott. A második félidő ötödik percében Alempijevics lőtt, a 400. bajnokiját ünneplő Szűcs azonban hatalmasat védett. A 68.percben Józsi szabadrúgásból Klein fejelte a labdát a bal sarokba 3–1, majd öt perccel később Máté János egy szabadrúgásból is betalál, kialakítva a 4–1-es végeredményt.

Détári Lajos: Gratulálok, köszönöm a korrekt értékelést. Belül örültem… Ez annyira nem látszott a tévében.

Bene Ferenc: Futballmérkőzésre készültünk, de a játékvezető negyedóra alatt lerendezte a meccset. Csaknem nyolcvan percet játszottunk emberhátrányban az Üllői úton. Szakmai elemzésbe életemben először nem bocsátkozom. Gratulálunk a Ferencvárosnak, mert nagyon jól játszott. A harmadik Ferencvárosi gólnál dőlt el a mérkőzés, addig voltak olyan ellentámadásaink, amelyekben benne volt a gólszerzés. 3-1 után már nem éreztem, hogy egyenlíthetnénk.

Ferencváros Jova - Grúz (Orosz, 80.), Klein, Sváb - Jovanovic, Gyömbér (Cukic, 70.), Józsi, Alempijevic - Böde - Máté J., Somalia (Gárdos, 83.)

Lombard Pápa: Szűcs - Horváth L., Rodenbücher, Balogh B. (Tóth G., 76.), Németh - Quintero, Maróti, Arsic (Fellai, 46.), Szabó O. - Simon A. (Dóczi, 64.), Seye


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!