„Gens una sumus” - VI. Kattani-kupa sakkverseny


2012-08-11 15:58:51  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


„Gens una sumus” - VI. Kattani-kupa sakkverseny főképe
Hatodik alkalommal rendezte meg a Kattani Gyros-és Ételbár, valamint a Pápai Sportegyesület sakk szakosztálya a VI. Kattani- kupa sakkversenyt, melyre idén 27-en neveztek. A házigazdák mellett Devecser, Pápateszér, Nemesgörzsöny sakkozói is összemérték sakktudásukat az ételbárban. A ma reggel kezdődött megmérettetésről Kiss Csaba sakk szakosztály vezető számolt be hírportálunknak.
- Sokak számára már ismerős volt ez a verseny, mely öt év kihagyás után folytatódik és reményeink szerint a jövőben is megrendezzük még több résztvevővel. A VI. Kattani-kupa sakkbajnokságot 7 fordulós, svájci-rendszerben, a rapid szabályok szerint bonyolítjuk le, 2x15 perces játékidővel. A versenybíró Kissné Simon Bernadett volt. A versenyre bárki jelentkezhetett, mindenféle megkötés nélkül. Nagy örömünkre szolgált, hogy három általános iskoláskorú versenyzőnk is van. A helyezések megállapítása holtverseny esetén Buchholz, Sonneborn-Berger, progresszív pontszámítással történik, s az egymás elleni eredmény dönti majd el. Az első három helyezett kupában, valamint ételutalványban részesül, melyet a Kattani Gyros-és Ételbárban lehet majd levásárolni.
A következő Kattani sakkbajnokság várhatóan a tél folyamán lesz, melyre sok szeretettel várnak minden érdeklődő versenyzőt.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!