Augusztus 21-én folytatódik a városi kispályás bajnokság


2012-08-11 11:37:23  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Augusztus 21-én folytatódik a városi kispályás bajnokság főképe
Két hét múlva már az őszi küzdelmeket rendezik a városi kispályás pontvadászatában. Izgalmas mérkőzésekre van kilátás, egyelőre megjósolhatatlan a két csoport végső sorrendje, hiszen az A csoportban a Futrinka Utca előnye mindössze négy pont az Erzsébetváros előtt, a jelenleg harmadik Piha SC-t pedig két egység választja el a második helytől. A B csoportban négy csapat is jó eséllyel pályázik az aranyéremre, az éllovas Kiliáni Ördögök és a negyedik Kertváros között csak négy pont a különbség. A Kispályás Bizottság meghatározta az abszolút végeredmény meghatározásának menetét is. A 22. fordulót követően a két csoport első, második és harmadik helyezettje a bajnokság szabályai szerint mérkőzIK meg egymással a két csoport abszolút dobogós helyezéseiért. A 2013. évi bajnokság csoportbeosztása az idei bajnokság végeredménye alapján kerül majd kialakításra. A tervek szerint a csoportok élmezőnye alkotja majd az I. osztályt, a középmezőny a II. osztályt, több új csapat jelentkezése esetén a sereghajtók az új csapatokkal együtt a III. osztályt. Az abszolút sorrend eldöntésére november 17-én, szombaton kerül sor a Sportcsarnokban.

Az A csoport sorsolása ITT!

A B csoport menetrendje ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!