A Ferencváros ellen sem esélytelen a Lombard Pápa


2012-08-11 11:25:46  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Ferencváros ellen sem esélytelen a Lombard Pápa főképe
A Lombard Pápa két döntetlenre megvívott találkozó után ma este az Albert Stadionban lép pályára. A Videoton elleni találkozóhoz hasonlóan ezúttal sem a vendégek a mérkőzés esélyesei, ám Bene Ferenc csapata többször bizonyította, bármikor borulhat a papírforma. A zöld-fehérek a vártnál nehezebben indultak a szezonnak, hiszen a Pécs és a Kecskemét ellen is „csak” egy ponttal gazdagodtak, így kimondva is győzelmi kényszer van a Détári csapaton. Azon a csapaton, melyben minden bizonnyal ott lesz a nyáron épp Pápáról érkező Gyömbér Gábor, a vendégeknél szintén találkozhatunk egykori Fradi játékosokkal, Szűcs Lajos, Maróti Béla, Rodenbücher István személyében.
A fradi.hu-n olvasható edzői véleményekből kitűnik, mindkét mester a három pont begyűjtésében bízik.

Détári Lajos: Ahogy minden mérkőzésen, úgy most is a három pont megszerzése a cél. Képesnek érzem arra a csapatot, hogy a Lombard Pápa ellen győzzön, hiszek a játékosokban. Aki velünk van, az nincs ellenünk.

Bene Ferenc: Egyszer már bebizonyította a csapat, hogy képes eredményes játékra az Üllői úton. Az biztos, hogy kellő tisztelettel állunk a ferencvárosi vendégjáték elé, mert annak ellenére, hogy az elmúlt szezonban győztesen távoztunk az Albert Stadionból, a közönség nagyon tisztességesen viselkedett velünk. Persze tudjuk, hogy ez egy másik mérkőzés lesz. A Fradi hazai pályán játszik majd, így csak a győzelem az elfogadható eredmény számára, tehát rajtuk lesz a nagyobb nyomás.

A várható kezdőcsapatok:

Lombard Pápa: Szűcs – Dóczi, Balogh B., Rodenbücher, Németh – Arszics, Maróti, Szabó O. – Quintero, Benko, Seye

Ferencváros: Jova – Jovanovics, Klein, Otten, Sváb – Csukics, Gyömbér – Alempijevics, Józsi, Somalia – Böde

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!