Tantermet festettek a petőfis diákok


2012-08-08 13:07:57  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Tantermet festettek a petőfis diákok főképe
A Petőfi Sándor Gimnáziumban 2009-ben volt az utolsó nagyobb lélegzetvételű felújítás, amikor is az iskola egész homlokzatát felújították a szakemberek. Azóta rendszeresen karbantartják a viszonylag új létesítményt. 
- 2008-ban építettük ki a B-épületet, 2006-ban pedig a főépület tetőtéri beépítése történt meg. Az idei nyár folyamán a szokásos munkák zajlanak, az iskola technikai személyzete 14 tanterem teljes meszelését végzi. Nagy örömünkre szolgált, hogy a 10. H osztály saját maga festette ki sárga színűre a tantermét. Tavaly nyáron már az egyik osztály hasonlóképpen önként kifestette a termét, valamint az iskola dolgozói és néhány lelkes diák lefestette a kerítést is.
Az iskolában jelenleg a nagytakarítást végzik a tantermekben, a mellékhelyiségekben, a folyosón és az aulában - tájékoztatta hírportálunkat Huszár Endre igazgató.
Az intézmény tanévnyitó ünnepélyét szeptember 3-án, hétfőn reggel 8 órakor tartja majd.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!