Buli van a strandon


2012-08-04 13:34:26  | cikk: HuHa  | fotó: Babos Petra  | 


Buli van a strandon főképe
Csalódottan ébredtek ma reggel a Várkertfürdő dolgozói, hiszen eső áztatta a várost, márpedig a fürdő születésnapi programját a strandra tervezték. Mire aztán kinyitott a strand, a Nap is megmutatta első sugarait, igazi forróságot ígérve a szülinapi bulihoz. Érkeztek is a vendégek a létesítménybe, ahol 10 órakor Pápa Város Fúvószenekarának bevonulása keltette fel a figyelmet és csalogatta a színpadhoz a strandolókat. A zenekar indulókkal szórakoztatta a közönséget, majd a veszprémi Hemo Winner Versenytánc Egyesület emelte a hangulatot látványos társastánc bemutatójával. A színpadi produkciók után aztán a medence felé fordult az kétezer főt jóval meghaladó vendégsereg figyelme, hiszen a Győri Vízisport Egyesület Szinkronúszó Szakosztályának sportolói kápráztatták el műsorukkal a nagyérdeműt. A délelőtti programot közös vízi torna zárta, melyen kicsik és nagyok egyaránt megmozgatták tagjaikat a fürdő szakképzett gyógytornászának vezetésével. A születésnapi programon légvár várja az apróságokat, a gyógyászati épületben pedig masszázs, gyógytorna és több egészségügyi szolgáltatás kínálja magát. Még most is érdemes elindulni a Várkertfürdőbe, hiszen a programok java most következik. Már zajlik a strandfoci bajnokság, hamarosan kezdődik az ugróverseny az 1000 m2-es új strandmedence ugrótornyán, 14 órától pedig interaktív gyermekeműsor várja a kicsiket. A mesét a Fivérek zenekar fellépése, majd pedig a születésnapi rendezvények hagyományosan legnépszerűbb programja, a Strandszépe Választás követi, megszakítva néhány közös torna programmal. Az eredményhirdetés és az ünnepi köszöntő után Zsadon Andrea, Szolnoki Tibor operettgálája szórakoztatja a fürdőzőket, a művészeket Körmendi Péter kíséri. A strand programja 20 óráig tart, az estét retro diszkó zárja, ám ezt követően 21 órától indul az éjszakai fürdőzés a termálkertben, melyen remélhetően sokan dalra fakadnak a karaoke partin. A Várkertfürdő egyébként 9. születésnapját ünnepli a mai napon.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!