Épül a színpad a szülinapi bulihoz a Várkertfürdőben


2012-08-03 21:48:21  | cikk: HuHa  | 


Épül a színpad a szülinapi bulihoz a Várkertfürdőben főképe
Ezekben az órákban épül a színpad a Várkertfürdő strandján a holnapi születésnapi programhoz. A változatos produkcióknak helyet biztosító színpadot ezúttal a „kis tappancs” és az élménymedence közé építik fel a technikusok, hogy a vízből és a partról is testközelből élvezhessék a vendégek a műsorszámokat. Az egész napos program egyébként 10 órakor kezdődik, a jó hangulatot Pápa Város Fúvószenekara alapozza meg, aztán pedig társastánc bemutató melegíti be a vendégeket a közös vízi tornához és a további szórakoztató programokhoz. A délelőtti produkciók a győri szinkronúszók látványos bemutatójával zárulnak, kora délutántól pedig többek között interaktív gyermekműsor, latin zenés műsor, operett gála, retro diszkó és kvízjáték várja az érdeklődőket. A születésnapi programnak elmaradhatatlan része a Strandszépe Választás, mely 15 óra után kezdődik, és melynek minden résztvevője ajándékkal távozik majd a versenyről. Új eleme a rendezvénynek az egészségház, ahol díjmentesen próbálhatják ki a vendégek a Várkertfürdő egyes gyógyászati szolgáltatásait, de lesz vérnyomás és testzsír-százalék mérés, és egészségmegőrzéssel kapcsolatos jótanácsokat is kaphatnak az érdeklődők a szakemberektől.  A sportos szórakozásokat kedvelő családok és baráti társaságok strandfoci és strandvízilabda bajnokságra nevezhetnek délelőtt és ezen a napon ingyenesen kipróbálható a fallabda pálya is.
A strandon kora este retro diszkóval zárják a programot, a szülinapi mulatság azonban tovább folytatódik a termálkertben, ahol éjszakai fürdőzéssel és karaoke partival várja a Várkertfürdő a vendégeket. 
A meteorológiai szolgálat egyébként 29-34 fokos hőmérsékletet ígér a szabadtéri programhoz, melyet esetleg megzavarhat egy-egy zápor, ám a Várkertfürdő szülinapi buliján évről-évre részt vevő vendégeket ez nem szokta zavarni, hiszen nem volt még olyan születésnap a strandon, ahol egy rövid eső ne színesítette volna a programot.
részletes program: www.varkertfurdo.hu

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!