Több mint száz kisdiák vesz részt az erkeles táborban


2012-08-02 21:00:23  | cikk: Babos Petra  | 


Több mint száz kisdiák vesz részt az erkeles táborban főképe
Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola immáron nyolcadik alkalommal rendezi meg hagyományos nyári napközis táborát. A július 23-án kezdődött táborban több mint száz erkeles diák vesz részt.  A két hét programjairól Ludvig Andrea szabadidő szervező számolt be hírportálunknak.
- A két turnusban megszervezett táborba elsősorban a leendő elsőseinket és az alsó tagozatos tanulóinkat vártuk. A legkisebbeknek lehetőségük nyílt az iskola és a tanítók megismerésére, jártak a tornateremben és néhány tanteremben is, így szeptemberben már szinte hazatérnek az intézmény falai közé. Az idei évben is rendkívül színes és tartalmas programot igyekeztem összeállítani. A hétfői nap mindig az ismerkedéssel, a csapatok kialakításával zajlik, majd délután mese-mozi és arcfestés várta a gyerekeket. Kedden ellátogattunk az Esterházy-kastélyba, ahol egy kellemes és különleges délelőttöt töltöttünk el a diákok legnagyobb örömére. Délután pedig versenyek s egyéb mókás, vidám feladatok vártak rájuk. Szerda délelőtt „vizes” napot tartottunk, ujjal festettünk és aszfaltrajzversenyt hirdettünk. A várva várt Ki mit tud? -on a gyerekek bemutathatták tudásukat minden téren. Ma délelőtt a kékfestés világával ismerkedtünk meg szakemberek segítségével: készítettünk uzsonna kendőt, majd kézműves játszóházban alkothattak a tanulók, kipróbálhatták a csuhéfonást. Természetesen törekedtünk arra is, hogy az egészségtudatos életmódot erősítsük, ezért a táborozók minden nap sportoltak, mozogtak a friss levegőn. A pénteki nap, a tábor zárónapja. Ilyenkor már hagyomány, hogy kirándulni megyünk. Idén is Veszprémbe, az állatkertbe látogatunk el, ahol remélhetőleg mindenki nagyon jól fogja magát érezni. A tábor az eredményhirdetéssel zárul majd, a legügyesebb csapat egy kupát vehet át - zárta gondolatait Ludvig Andrea.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!