Az Erkelben is zajlanak a nyári munkák


2012-08-01 20:41:55  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Az Erkelben is zajlanak a nyári munkák főképe
Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola nyáron sem pihen. A tanév befejezése után hamarosan megkezdődtek a nyári felújítási és karbantartási munkálatok az intézményben.
Heizer Zoltánné igazgató érdeklődésünkre elmondta, az idei nyáron a legnagyobb volumenű felújítás az aulában történt.
- Az aulában a lábazatot lambériáztattuk és festettük le szakemberek közreműködésével, valamint az egész helyiséget kifestettük és az ablakpárkányokba műanyag könyöklőket szereltettünk. A lambériára azért volt szükség, mert a fal könnyen piszkolódott, ezen kívül így sokkal esztétikusabb is lett. Karbantartóink tisztasági, lábazati festést végeztek 22 tanteremben. A gondnoki irodát és a tanári szobát is kifestettük. A kulturális bemutatóból befolyt összeg egy részéből a kis tornaterembe nagy felületű tükröt szereltettünk fel, ezzel a néptánc oktatást segítjük, hiszen ott nagyon fontos, hogy a diákok lássák a saját mozgásukat.
- A nyár során az iskola eszközparkja is bővült 8 interaktív táblával, valamint 35 számítógéppel. A régi komputereket a tanáriban és a könyvtárban helyeztük el a- emelte ki az igazgatónő.
A takarítók már elkezdték a nagytakarítást, az ablak- és valamennyi asztal, szék és szekrény megtisztításával.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!