Már nem Kis Károllyal érkezik a Paks Pápára


2012-08-01 14:01:57  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Már nem Kis Károllyal érkezik a Paks Pápára főképe
A paksi klub honlapjának beszámolója szerint távozik az OTP Bank Ligában szereplő MVM Paks csapatától Kis Károly vezetőedző. A klub a vezetőedző kérésére szerdán közös megegyezéssel szerződést bontott. A szakvezető az elmúlt két és fél évben állt a csapat élén, amely során ezüstérmet és hatodik helyezést ért el, Ligakupát nyert és az Európa-ligában a harmadik fordulóig jutott. Kis Károly mindezekkel a sikerekkel a klub eddigi legeredményesebb edzője.
- Először is szeretném megköszönni azoknak az embereknek a segítségét, akik végig mellettem álltak. Edzői pályafutásom legszebb időszakát töltöttem Pakson. Kaptam egy lehetőséget, amivel úgy érzem, tudtam is élni. Hatalmas utat tettünk meg. Az elért eredményeket aligha kell felsorolni. Tudom, furcsa a mai magyar futball világában, hogy valaki magától fejezi be a munkát, de úgy érzem, hogy ez helyes lépés volt. Két évvel ezelőtt azt nyilatkoztam, hogy az Atomvárosnak atomerős csapata lesz. Ekkor sokan megmosolyogtak, de az élet engem igazolt. Szerettem volna, ha ilyen eredmények után hasonló célokért küzdhettünk volna. A jelenlegi helyzetben ennek aligha van realitása. A csapatnak és az utódomnak természetesen sok sikert kívánok, és ha igénylik, minden segítséget megadok. Végül mindenképp meg kell említenem nagyszerű szurkolótáborunkat, akik az elején ha nehezen is fogadtak el, az eredmények hatására végig mellettem és a csapat mellett álltak és sok közös élményben volt részünk - nyilatkozta Kis Károly.
A klub a válogatott korábbi edzőjét, Máté Csabát bízta meg a vezetőedzői feladatok ellátásával. A Paks a bajnoki nyitányon 3-2-re kikapott a Pécstől, hétvégén pedig a Lombardhoz látogat.  

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!