Változnak a parkolás szabályai a Lombard mérkőzésein


2012-08-01 13:42:24  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Változnak a parkolás szabályai a Lombard mérkőzésein főképe
A Gyógyászati Központ átadásával a Perutz Stadion hazai lelátója mögötti egykori edzőpálya közterületté vált, így sportcélokra a továbbiakban nem lehet használni. A csapat vezetősége az önkormányzattal egyeztetve úgy döntött, a helyet bérletesei számára külön parkolóhelyként működteti tovább. Ez megkönnyíti a bejutást, illetve növeli a parkolási lehetőségek számát, hiszen a Várkert füves területén megállni és várakozni is tilos, az út mellett virágokat is ültettek. A bérletesek már a Paks elleni első hazai mérkőzésre is a Sportcsarnok mögötti kapun juthatnak be. Szemán György klubigazgató elmondta, gondoltak azokra a bérletesekre is, akik gyermekükkel együtt szeretnék buzdítani a pápai játékosokat.
- A családi szektort megtartva úgy határoztunk, hogy a 14 év alatti gyerekek helyet foglalhatnak a szülőkkel a hazai lelátón, amennyiben bérletes helyre ül a gyermek és a későbbiekben is onnan szeretné megtekinteni a találkozókat, abban az esetben azonban nekik is bérletet kell váltani.
Buics Lajos kommunális csoportvezető érdeklődésünkre elmondta, táblával külön felhívják az autósok figyelmét, hogy a Várkertbe tilos a behajtás és a várakozás, a lelátó mögötti parkolórész mellett a Sportcsarnok és a klubház közötti egykori teniszpálya területét is lehet parkolásra használni, így mintegy 160-170 gépjárművel kényelmesen el lehet férni.

A Lombard Pápa augusztus 3-án 17 órától Paks együttesét látja vendégül.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!