Bene Ferenc miatt a szövetséghez fordul Paulo Sousa


2012-07-30 12:08:40  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bene Ferenc miatt a szövetséghez fordul Paulo Sousa főképe
Vasárnap az OTP Bank Liga első fordulójában a Lombard Pápa 1-1-es döntetlent ért el a bajnoki címre áhítozó Videoton ellen. A pontszerzés bravúros teljesítmény volt a mieinktől, a lefújást követően a hazaiak portugál mestere azonban szokásához híven nemcsak csapatával, hanem a játékvezetéssel is elégedetlen volt, ráadásul a Nemzeti Sport hasábjain Bene Ferenc viselkedésére is nehezen érthető megjegyzést tett.
- Nem tartom jónak, hogy a tizenhatoson belül átöleli a játékost, rászól, de nem ad lapot. A szóbeli figyelmeztetés nem az igazi. Sokat gondolkodtam azon, hogy a kispadon ülve higgadtabb legyek, ezáltal segítve a csapatot, de ezen a meccsen ezt nem engedték. Az sem szerencsés, hogy a játékosok a bírókkal beszélgetnek a meccs előtt, vagy Bene Ferenc a játékvezető vállára teszi a kezét, és úgy csevegnek. Ebben a kérdésben a szövetséghez fordulunk – fűzte hozzá a portugál edző. Nem a bírók miatt lett döntetlen a meccs, hanem azért, mert a kialakított helyzeteket nem rúgtuk be. Fejlődniük kell a játékvezetőknek is, hogy az ország labdarúgása is előrelépjen.
Bene Ferenc a tőle megszokott udvariassággal kommentálta Sousa szavait.
- Egyetlen bíróval sincs kirívóan rossz vagy nagyon jó kapcsolatom, de egy országban élünk, és ismerjük egymást évek óta. Olyan neveltetést kaptam, hogy egy kézfogással vagy néhány barátságos szóval üdvözöljük egymást a régi ismerősökkel.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!