Bene Ferenc csapata meglepetésre készül


2012-07-29 15:51:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bene Ferenc csapata meglepetésre készül főképe
Néhány óra múlva a Lombard Pápa is megkezdi az idei bajnoki küzdelmeket. A pápai csapatra első hallásra nehéz feladat vár, hiszen a tavalyi pontvadászat második helyezettjéhez, a végső győzelemre is esélyes Videotonhoz látogat. Bene Ferenc is egyetért abban, hogy nem könnyű az egyik bajnokesélyes otthonában kezdeni a szezont, de ahogy a vidi.hu-nak elmondta, előbb-utóbb mindenkivel játszani kell.
- A Videoton biztosan erőt merít a sikerrel zárult nemzetközi mérkőzésekből, valamint az sem elhanyagolható tény, hogy ellenfelünk három tétmeccsel a háta mögött lép pályára vasárnap, míg nekünk az lesz az első. Ebből a szempontból tehát előnyben van, de mi is tisztában vagyunk az értékeinkkel, és ha megfelelően szervezett és bátor futballt mutatunk be, akkor képesek lehetünk a meglepetésre. Úgy gondolom, hogy felszabadultan játszhatunk, a nyomás ugyanis elsősorban a Vidin van. A nyáron igazolt játékosaink az utolsó pillanatban érkeztek, úgyhogy a beilleszkedésükről még korai lenne beszélni, a felkészülés legnagyobb részét a tavalyi keretből maradtakkal csináltuk végig.

A mieink várható kezdőcsapata: Szűcs - Horváth, Balogh, Rodenbücher, Németh - Quintero, Maróti, Tóth G., Szabó - Seye, Benko

Paulo Sousa egy zártan, masszívan védekező Lombard Pápára számít, akik ellen nagyon koncentráltan kell játszani.
- Szeretnénk sikeresen kezdeni az új bajnoki szezont. Nagyon koncentráltan kell játszanunk, és megtalálnunk azokat a lehetőségeket melyekből gólt, illetve gólokat tudunk szerezni, ez azonban nem lesz könnyű, hiszen már tavaly is bebizonyosodott, hogy a Sóstói Stadionba látogató csapatok nagyon masszívan és zártan védekeznek. Egy ilyen védelmen átjutni pedig sosem könnyű feladat. Nagyon oda kell figyelnünk, hogy elérjük a célunkat, és megszerezzük a három pontot a Pápa ellen.

A mérkőzést a Sport Televízió 18:15-től élőben közvetíti.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!