Veszprémben nyert a Lombard II


2012-07-29 13:48:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Veszprémben nyert a Lombard II főképe
Az NB II-ben vitézkedő Veszprém ellen folytatta az NB III-as bajnokságra való felkészülést a Lombard II. Nagy Mihály kerete kemény munkát végzett ezen a héten is, és ahogy lenni szokott, mérkőzéssel zárult a felkészülés második hete. A vendégek a Nacsa – Enyingi Marcell, Tóth, Venczel, Németh Máté – Horváth T., Somogyi, Grőber – Szilágyi, Király, Páli kezdővel léptek pályára, csereként Grőber, Molnár, Kastély, Enyingi Márk, Horváth Cs., és Kalmár is szóhoz jutott. A vendégek fiataljai nagyon bátran, agresszívan játszottak, így jó iramú találkozó kerekedett az edzőmérkőzésből. Páli szabadrúgását Szilágyi fejelte a kapuba és ez a félidőben egy gólos pápai vezetést eredményezett. A második félidőben cserékkel frissítettek a veszprémiek, fölénybe kerültek és egy szép támadás végén ki is egyenlítettek. A vendégek hármas cserével válaszoltak és Horváth Cs. szabadrúgása után Kalmár szemfüles góllal eldöntötte a mérkőzést.

Veszprém - Lombard Pápa II 1-2 (0-1) G: Szilágyi, Kalmár

Nagy Mihály: Kicsit megleptek a gyerekek, mert nagyon nehéz héten vagyunk túl és fáradt állapotban ez egy eléggé jó teljesítmény volt. Messze nem hibátlan, de nem rossz. A felkészülési mérkőzések eredményeinek annyi jelentősége van, hogy segít jobban elviselni a gyötrelmeket.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!