Sajtótájékoztatón mutatták be a Pápa-holnap-ot


2012-07-27 22:00:37  | cikk: HuHa  | 


Sajtótájékoztatón mutatták be a Pápa-holnap-ot főképe
Pingiczer Sándor, az MSZP Pápa és Környéke Szervezetének irodavezetője és Jabronka Richárd, a helyi szervezet alelnöke tartott sajtótájékoztatót ma délután a Pápa-holnap című, közelmúltban indított honlapjukról. Az irodavezető úgy fogalmazott, a weboldalt a pápai baloldali demokraták hozták létre a helyi MSZP segítségével.
-Szeretnénk, hogy ez a közéleti honlap legyen az egyik olyan hírforrás térségünkben, amely kulturált módon ad lehetőséget az eszmecseréknek, vitáknak, a hírek objektív közlésének – mondta. A honlap elindításában egy fiatal csapat vállalt oroszlánrészt, az ötletgazda pedig Jabronka Richárd volt. A helyi MSZP alelnöke elmondta, honlapjuk abban tér el a megszokott hírforrásoktól, hogy elsősorban szubjektív cikkek jelennek meg az oldalon, elmondják, mit gondolnak a városról, annak jövőjéről és ötleteket adnak bizonyos problémák megoldásához.
-Honlapunk jelmondata: Embereket az első helyre, így elsősorban vitafórumot szeretnénk létrehozni, ahol névvel és arccal vállalják a hozzászólók véleményüket, és ahol mi is beszélgetünk velük. Ezzel egyfajta agóra alakul ki a fórumon – közölte. Jabronka Richárd arról is szólt, „miben segíthetünk” címmel terveznek rovatot indítani.
-Önkormányzati képviselőink és pártunk tisztségviselői, elnökségi tagjai fogadják az olvasóktól érkező kérdéseket és igyekszünk ezekre megoldást találni, választ adni, ezeket pedig cikkek formájában fogjuk közölni.
A honlap pénzdíjas fotópályázatot is hirdet a közeljövőben két kategóriában: „ Pápa, ahogy még nem láttuk” és „Pápa fényben és árnyékban” címmel. A pályázatra fotó portfóliókat várnak, minimum öt képpel, ezek közül választják ki a legjobbakat, amiket aztán a weboldalon megjelentetnek és díjaznak.
A baloldali weboldalt jelenleg heten szerkesztik – az MSZP helyi szervezetének tagjai -, az olvasók pedig egy közösségi portálon keresztül tehetik meg hozzászólásaikat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!