Az előtetőt szerelik a mozinál


2012-07-27 17:04:19  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Az előtetőt szerelik a mozinál főképe
A mozi felújítási pótmunkáinak elvégzésére kiírt közbeszerzési eljárás lezárult. Jelenleg az előtető szerelését végzik a szakemberek.  Németh Csaba, a Pápai Városfejlesztési Kft. műszaki munkatársa hírportálunk kérdésére elmondta, a napokban a tartószerkezet szerelését végzik, amire majd egy edzett üvegburkolat kerül. Az üveg a gyártás során egy olyan eljáráson megy keresztül, ami által törhetetlen lesz.
- A mozinak régen is volt előtetője, csak az sokkal tömörebb volt, ezzel az újjal pedig egy könnyített, modern szerkezet kerül a helyére. Az előtető felszerelésének munkálatai a mai napon befejeződnek. Jövő héten a villanyszerelés és a mozgáskorlátozott WC gépészeti szerelése, majd az aula kialakítása, végül a vakolás és a burkolás következik - tette hozzá Németh Csaba.
Az épület felújítása várhatóan szeptember 15-re készül el.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!