Hétszázezer forint támogatást kapott a Munkácsy a nyári munkálatokra


2012-07-26 14:42:33  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Hétszázezer forint támogatást kapott a Munkácsy a nyári munkálatokra főképe
Pápa Város Önkormányzata 700.000 forint támogatásban részesítette a Munkácsy Mihály Általános Iskolát, melyet a nyári felújításokra és az iskola további szépítésére fordított az intézmény.  Egyházi Viktorné igazgató hírportálunknak arról számolt be, hogy az összegből az udvaron kialakított terasz burkolták be, a lépcsőforduló, illetve a folyosórész hidegburkolását és egy, még a régi épületből maradt fatetős beállót helyeztek ki az udvarra a kicsiknek.
- A nyár folyamán természetesen elvégezzük a tisztasági meszeléseket, lábazati javításokat és az iskola nagytakarítását is. Karbantartóink is segítenek a munkálatokban, külsős szakembert akkor hívunk, amikor mi nem tudjuk ellátni a feladatot. Intézményünk 11 interaktív táblával bővült júliusban, így most már minden felső osztályos tanteremben lesz ilyen tábla. Úgy gondolom, az órákat a tanárok ezzel még színesebbé és élménydúsabbá fogják tenni - mondta az igazgatónő.
Végül hozzátette, a nyár elején néhány lelkes szülő és tanár a földszinti, valamint az emeleti folyosó felújított részén lambériázott több tíz méteren.

 

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!