A gazdasági szakképző iskolában is javában folynak már a nyári munkák


2012-07-25 19:30:48  | cikk: Babos Petra  | 


A Pápai Gazdasági Szakképző Iskolában a nyár folyamán sem pihennek a szakemberek, karbantartók, hiszen ilyenkor végzik el a következő tanévkezdéshez szükséges felújítási munkálatokat. A tavasz folyamán az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat ellenőrzést tartott az intézményben, amely előírt néhány szükséges felújítást. Karnerné Pethő Katalin igazgatóhelyettes hírportálunk érdeklődésére elmondta, a székhelyintézményben a tornatermi öltözőknél csőtörés javítására volt szükség.Természetesen az idei nyáron sem maradhat el a mellékhelyiségek, a lépcsőház és néhány tanterem tisztasági festése, valamint az ezzel járó nagytakarítás sem. Szakemberek segítségével a kazán nagy karbantartása is megtörtént, és a tetőtéri tantermeket is leszigetelték.
- A tagintézményben, a volt Mezőben 21 tantermet festettünk ki. Szerencsére, a munkálatok nagy részét saját dolgozókkal tudjuk elvégezni, így ezeknél csak anyagköltséggel kell számolnunk. Külső szakembert csak a nagyobb munkákhoz kell hívni, mint például a lépcsőház, a csőtörés, a kazán, a szigetelés elvégzésére. A költségeket így tudjuk mérsékelni. A Közgázban közel 1,4 millió forintot költöttünk a belső munkákra, a Mezőben 100.000 forintot pedig a tantermek festésére - mondta Karnerné Pethő Katalin.
Az igazgatóhelyettes hozzátette még, a két iskola eszközparkja a nyár folyamán 18 darab interaktív táblával bővült, melyek beüzemelése már megtörtént, jelenleg a tanárok oktatása zajlik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!