Szurkolói ankétot tartott a Lombard Pápa


2012-07-25 17:53:34  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szurkolói ankétot tartott a Lombard Pápa főképe
Megtartotta szokásos szezonnyitó szurkolói ankétját a Lombard Pápa. Az eseményen Szemán György klubigazgató, Bene Ferenc vezetőedző, Szűcs Lajos csapatkapitány és Herédi Attila pályaedző válaszolt a drukkerek kérdéseire. Elsőként Szemán György köszöntötte a megjelenteket és az új játékosokat, Nacsa Péter, Fellai József, Maróti Béla, Nagy Gergő, Aleksandrs Cekulajevs néhány mondatban bemutatkozott a szurkolóknak. Hiányzott Simon András és Szabó Ottó, akik a mai napon az átigazolásukkal kapcsolatos ügyeiket intézték. Az újoncok egyöntetűen kijelentették, mindent meg fognak tenni a minél sikeresebb szereplés érdekében, és szeretnének Pápán minél jobb eredményeket elérni. A gárda vezetőedzője Bene Ferenc szót ejtett a felkészülésről, az edzőtáborról és a hétvégén rajtoló bajnokságról is.
- Optimális légkörben tudtunk készülni mind Németországban, mind pedig Tatán. Az összképen Nagy Sándor sérülése rontott, szerencsére nem kellett megműteni, négy-öt hét múlva remélhetőleg számíthatunk rá. Egy edző akkor boldog, ha a korábban felépített csapat együtt marad, de vannak rajtunk kívülálló okok, melyek miatt távoznak labdarúgók. Az átigazolási időszak mindig nehéz periódus, lehetőségeinkhez mérten sikerült igazolnunk, de szeretném, ha minőségileg tovább bővülne a keret. Az átigazolásokat két csoportra bonthatjuk, a fiatalokra, akikre a jövőt építhetjük, és a posztra igazolt, rutinos játékosokra. E kettő kombinálásával eredményesek tudunk lenni, ám azok, akik az elmúlt szezonban kevesebbet játszottak, kissé le vannak maradva, türelmeseknek kell lennünk velük, de úgy gondolom, legjobb tudásunk szerint felkészültünk a bajnokságra. Nehéz szezon előtt állunk, a média próbál minket kiesőcsapatként beállítani, azon leszünk, hogy ez a negatív jelző minél előbb lekerüljön rólunk.
Az alapvető tájékoztatást követően jöhettek a szurkolói kérdések, a drukkerek a várható kezdőcsapat iránt is érdeklődtek, Bene Ferenc erre nem tudott konkrétummal szolgálni, elmondta, csakis a legjobbak ölthetik magukra a Lombard mezét. Szóba került még az ellenfél szögleteinél várható taktika, és a stadionon belüli relikviák árusítása is. A drukkerek Dlusztus András újabb sérülése után is érdeklődtek, a vezetőedző elmondta, a védő eltitkolt egyfajta izomfáradtságot, de jelen állás szerint bevethető lesz a hétvégén, Tóth Bence pedig rehabilitációját végzi, körülbelül egy hónap múlva újra láthatjuk a pályán.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!