Tanárok és szülők is szépítették a Weöres iskolát


2012-07-24 18:21:38  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Tanárok és szülők is szépítették a Weöres iskolát főképe
A 2011/2012-es tanév befejezése előtt már lelkes tanárok és szülők szépítették a Weöres Sándor Általános Iskola épületét. Horváth Attila iskolaigazgató elmondta, egy szombati napot jelöltek ki a felújítási munkálatokra, amikor is kerítést és lambériát festettek, lomtalanítottak, murvát gereblyéztek és lapátoltak, füvet nyírtak és megmetszették a fákat is. A közös munka két karbantartó egy heti munkáját váltotta ki.
- Ennek a jó hangulatú délelőttnek reméljük, lesz majd még folytatása a jövőben is – fogalmazott az igazgató, majd hozzátette, az előző években az akadálymentesítést, a vizesblokkok felújítását, a nyílászárók cseréjét végezte el az iskola.
Az idei tanév befejezését követően aztán mesteremberek érkeztek az intézménybe.
- Természetesen a szükséges tisztasági meszeléseket a tantermekben és a vizesblokkokban az idei nyáron is elvégezzük, valamint a nagytakarításokat is. Júliusban 12 darab interaktív táblával bővült iskolánk eszközparkja. A szerelésekkel kapcsolatban lesznek még apróbb munkák, például ki kell még építeni a számítógépes és elektromos hálózatot is - tette hozzá Horváth Attila.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!