Városi gyermek és ifjúsági teniszverseny


2012-07-23 18:57:22  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Városi gyermek és ifjúsági teniszverseny főképe
Hosszú évek után idén kimondottan kezdő és haladó gyerekversenyt rendeztek az Erzsébet ligeti teniszpályákon, ahol népes, 18 fős mezőny gyűlt össze. A kezdőknél 10-en, a haladóknál 8-an adták le nevezésüket. Szerencsére az elmúlt napos esős időjárása elkerülte a sportolókat, így remek időben, körmérkőzéses formában dőltek el a helyezések. Jámpa Péter szervező szerint, a siker kapcsán szinte biztos, hogy nem rendhagyó lesz a Junior Kupa.
- Annyi gyermek és ifjúsági korú teniszező játszik Pápán, hogy érdemes minden évben versenyt rendezni. Haladó kategóriában meglepően jó mérkőzések voltak, a döntőben csak tie break-et követően sikerült eldönteni az első hely sorsát, a kezdők pedig versenykörülmények között szerezhettek hasznos tapasztalatokat. Örömteli, hogy a lányok szépen is szerepeltek, azért is biztató, mert pár év múlva szeretnénk, ha a Liget Tenisz Club OB II-es lány csapatában szerepelnének.
A haladóknál Joó Gerda 6-1-re vezetett a tie break-ben, Erdélyi István azonban elképesztően hajrázott, 8-6-ra megnyerte a rövidítést, és a haladók kategóriáját is. István érdeklődésünkre elmondta, egy év kihagyás után idén folytatta a teniszt, és szeretne minél jobban fejlődni és további sikereket elérni.
- Nagyon jól éreztem magam a mai versenyen, az ellenfeleim is nagyon jól játszottak, különösen a döntő hozott nagy izgalmakat, nagyon büszke vagyok rá, hogy Joó Gerda ellen játszhattam. Visszatérésem után szeretnék minél több kupán pályára lépni, Veszprémben és Győrött is hasonló győzelmeket aratni.

Eredmények

Kezdők
1. Pálla Dorina
2. Bódai Ákos
3. Gulyás Gerda
3. Tóth Dorina

Haladók
1. Erdélyi István
2. Joó Gerda
3. Tóth Dorina

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!