Lejátszotta első felkészülési meccsét a Lombard II


2012-07-22 15:43:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lejátszotta első felkészülési meccsét a Lombard II főképe
A bajnokságra való felkészülés első hetének zárásaként a Lombard II Szombathelyre utazott, ahol a Haladás U-18-as gárdájával mérte össze erejét. Nagy Mihály két csapatot állított össze a találkozóra, az első félidőben a Gyurján – Molnár, Tóth, Venczel, Bolla – Horváth T., Bregócs, Grőber – Kalmár D., Szűcs, Páli összetétel lépett pályára, a második játékrészben a Gyurján – Kálmán, Kalmár B., Kastély, Böröczky – Balogh, Birkás, Ughy – Horváth Cs., Baldauf, Szabó sor szerepelt. Kiváló iramú, színvonalas mérkőzést játszott a két csapat, a vendégek dolgoztak ki több tiszta helyzetet, de a hazaiak két jól eltalált lövéssel 2-1 arányban megnyerték a mérkőzést. A mieink találatát Baldauf szerezte.

Nagy Mihály: Egy hete edzünk, nagyon keményen. Ehhez képest jó teljesítményt nyújtottunk, de helyzetkihasználásunk gyenge volt.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!