Nyert Tatán a Lombard, Nagy Sándor arccsonttörést szenvedett


2012-07-21 13:46:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nyert Tatán a Lombard, Nagy Sándor arccsonttörést szenvedett főképe
A tatai edzőtábor zárásaként a Lombard Pápa ma délelőtt felkészülési mérkőzést játszott. Bene Ferenc csapata a Budaörs ellen a Szűcs - Nagy S., Dlusztus, Balogh, Rodenbücher, Németh – Maróti, Horváth L., Arsic – Simon, Seye összetételben lépett pályára. Csereként szóhoz jutott Markek, Tóth G., Présinger, Cekulajevs, Nagy Gergő, Quintero, Fellai, Enyingi illetve a Győri ETO játékosa Szabó Ottó, aki nagy valószínűség szerint Pápán folytatja pályafutását. A Lombard Nagy Gergő, Quintero és Cekulajevs találatával 3-1-es győzelmet aratott, rossz hír viszont, hogy Nagy Sándort egy héttel a bajnoki rajt előtt hosszú időre elveszítette a Lombard, a védő ugyanis a második félidőben összefejelt a korábban szintén a pápaiakat erősítő Kaszás Kornéllal. A nemrég befejeződött kórházi vizsgálatok alapján megtudtuk, hogy Nagy Sándor arccsonttörést szenvedett, visszatérésének időpontja bizonytalan. A játékosnak jobbulást kívánunk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!