A díjlovaglással megkezdődött az ifjúsági - junior ob Pápán


2012-07-20 18:00:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A díjlovaglással megkezdődött az ifjúsági - junior ob Pápán főképe
A hétvégén háromnapos versenyt rendeznek Pápán a Lovasiskolában és Attyapusztán. A mai, pénteki versenynapon a díjlovaglást rendezték, melyen több kategóriákban 64-en indultak. Sajnos pápai versenyzőnek nem szoríthatunk a hétvégén, hiszen Nagy Zsuzsanna lova a tegnapi napon lebetegedett, így Zsuzsanna kénytelen kihagyni a hazai rendezésű országos bajnokságot. Tíznél is több egyesület érkezett meg Pápára, az ország szinte összes részéből, a magyarok mellett szlovák egyesület is nevezett.
- Az országos military verseny kezdő lovaknak, amatőr lovasoknak és haladó lovaknak pontszerző verseny is – tudtuk meg Kocsis Lászlótól, a Lovasiskola üzemeltetőjétől. A bírók a pontozás során több szempontot is figyelembe vesznek, ilyen például a ló-lovas összhangja, a ló járása, tartása, elindulások, hátralépések, a cél a minél pontosabb végrehajtás. Az ob holnap Attapusztán folytatódik, ahol AO amatőr – előkezdő, ’A’ kezdő ló – nyitott, ’B’ nyitott – ifjúsági és CNC* nyitott kategóriákat rendezünk, majd vasárnap a Lovasiskolában a díjugratással zárul a bajnokság.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!