Lombard: Újabb játékos érkezhet Győrből, szerdán szurkolói ankét


2012-07-19 12:49:18  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard: Újabb játékos érkezhet Győrből, szerdán szurkolói ankét főképe
Július 28-án a Videoton otthonában kezdi meg az idei NB I-es küzdelmeket a Lombard Pápa. Múlt héten Bene Ferenc vezetőedző úgy nyilatkozott, további erősítésekre van szükség, azonban az eltelt bő egy hét alatt újabb igazolásról nem tudtunk beszámolni. A héten Tatán készülő csapatról friss hír, hogy nem született megállapodás a klubvezetés és a brazil Mauro között, a játékos már el is hagyta a tatai edzőtábort. Szemán György érdeklődésünkre elmondta, Bene Ferenc jó véleménnyel volt a játékosról, javasolta a szerződtetését, megegyezés azonban anyagi okok miatt nem jött létre. Aláírt szerződéssel nem rendelkezik, de Tatán készül a Ferencváros játékosa Maróti Béla, a háttérben pedig folyamatosan dolgozik a menedzsment további labdarúgók szerződtetetésén.
- A Ferencváros szabadlistára tette Marótit azonban érvényes szerződése van a zöld-fehérekkel, így csak akkor tudjuk aláírni vele a pápai kontraktusát, ha a középpályás meg tud egyezni a Fradi vezetőségével - tudtuk meg a klubigazgatótól. A középpályára és a támadósorba továbbra is szeretnénk labdarúgókat igazolni, konkrétum egyelőre nincsen.
Információink szerint a pápaiak a Győri ETO játékosával, Szabó Ottóval erősítenék meg a keretet.
A csapathoz kapcsolódó hír, hogy Lombard Pápa vezetése július 25-én, szerdán tartja szokásos szurkolói ankétját. Az összejövetel kezdési időpontja 17 óra, jó idő esetén a Perutz Stadion lelátójára, rossz időjárási körülmények között pedig a Klubházba várják sok szeretettel a szurkolókat.
Elkezdődött a bérletárusítás is, erről ITT olvashatnak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!