Tábla is jelzi a parkolás tiltását


2012-07-18 21:30:54  | cikk: HuHa  | 


Tábla is jelzi a parkolás tiltását főképe
Július elején hívtuk fel a figyelmet arra, hogy az önkormányzat „tiltott, kirívóan közösségellenes magatartásokról” szóló helyi rendelete értelmében tilos a város zöld felületeire ráhajtani és ott parkolni. Ennek a rendeletnek kívánt félre nem érthető érvényt szerezni a város azzal, hogy a Várkert úton a kastély parkját határoló járda mellé kétszázhúsz méter hosszan virágágyást ültetett. Mint a felvételeken is látszik, azóta tábla is jelzi, hogy a zöld felületre ráhajtani és ott parkolni nem megengedett. A rendelet értelmében, aki a tiltás ellenére mégis a Várkert területére hajt gépjárművel, százötvenezer forintig terjedő bírsággal sújtható.
A sportcsarnokba vagy a stadionba érkezők járművei számára a létesítmények előtti parkolók, valamint a pár száz méterre lévő Gróf úti és a szomszédos Várkertfürdőhöz tartozó parkolók biztosítanak helyet.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!