Karácsony a Tapolcafői Óvodában


2009-12-17 21:53:21  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Karácsony a Tapolcafői Óvodában főképe
Különleges karácsonyi ünnepségnek örvendhettek ma délután a Tapolcafői Óvoda apróságai. Karácsonyi műsoruk keretén belül a Pápán állomásozó C17-es program néhány katonája ajándékozta meg az ovisokat. A gyerekek rövid énekes műsora után a katonák átadták a kicsik három kívánságának megfelelő csomagokat.
- A gyerekeknek egy papírra összeírtuk, hogy mit szeretnének karácsonyra. Három dolgot sorolhattak fel, s kérésük a mai napon teljesült is. Mindenki azt kapta, amire vágyott, volt aki legót, társasjátékot, mesekönyvet, míg más Barbie babát. Ezen kívül óvodánk pénzbeli juttatásban is részesült. Mi is szerettük volna viszonozni ezt a rendkívül kedves gesztust, ezért sütöttünk mézeskalácsot, amit a gyerekek adtak át a vendégeknek- mondta el az óvoda vezetője, Kovács Jánosné.
- Az előző munkahelyünkön jótékonykodtunk, de inkább árvaházakat támogattunk. Amikor itt a környéken körbenéztünk, kiderült, hogy nincs árvaház. Megkérdeztem az összekötő tisztünket, hogy kit lehetne támogatni, és ő javasolta a Reménység Alapítványt Tapolcafőn. Azt tervezzük, hogy a jövő évben az időseket köszöntjük majd a szeretet ünnepén- mondta el Frank Prebble, a Boeing C17-es flotta tisztje.
A délután az ajándékok bontogatásával, játékkal és süteményezéssel folytatódott.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!