Kézilabdában jeleskedtek a pápaiak a IV. Győrkőc Olimpián


2012-07-18 12:50:25  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Facebook  | 


Kézilabdában jeleskedtek a pápaiak a IV. Győrkőc Olimpián  főképe
Július 6-8. között Győrött immár negyedik alkalommal rendezték meg a Győrkőc Nemzetközi Olimpiát, melyen a 9-11 éves korosztály kilenc sportágban - úszás, atlétika, labdarúgás, kézilabda, streetball, torna, tenisz, strandröplabda - mérte össze tudását, a strandröplabdát, a tornát és a teniszt idén vették fel a Győrkőc Olimpia sportágai közé. A házigazdák mellett Győr két testvérvárosa, Poznan és Erfurt, Pécs, Tatabánya, és városunk is részt vett a küzdelmekben. A mieink kisebb-nagyobb csapatokkal a kezdetektől részt vesznek a versengésekben, a helyszíneket idén az Aranypart II., a Tulipános Iskola, a Kálóczy tér teniszpálya, a Rába Quelle uszoda és a Barátság Sportpark területén jelölték ki. A rendezvény fővédnöke Borkai Zsolt Győr polgármestere, olimpiai bajnok, a MOB elnöke volt. A mezőny népes volt, hiszen az egyéni versenyszámokkal együtt közel 300-an neveztek.
- Négy sportágban, labdarúgásban, atlétikában, úszásban és kézilabdában szerepeltünk, változó sikerrel – számolt be a játéknapokról ifj. Koncz Sándor. Az atléták érmekkel térhettek haza, mivel úszóink nagy része azokban a napokban Leinefeldében szerepelt, a pápai színeket a Szent István Iskola képviselte, sajnos érmet nem szereztek. Labdarúgásban a 2002-es korosztály lépett pályára, nekik a csoportmérkőzéseket követően búcsúzniuk kellett. A Kilián DSE kézilabdázói érték el a legjobb eredményt, hiszen Tatabányát, Pécset és a házigazdákat is legyőzték, így megnyerték a tornát.
A települések közötti versengést a győri sportolók nyerték.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!