Paderbornban vendégszerepelt a Pápai Musical Studió


2012-07-17 10:52:47  | cikk: Rádi Eszter  | 


Paderbornban vendégszerepelt a Pápai Musical Studió főképe
Június végén a Pápai Musical Stúdió néhány tagja egy külföldi meghívásnak eleget téve Paderbornban járt. Hosszas egyeztetések után az egyesületből négy énekes és egy zongorista kapott fellépési lehetőséget. Egész estés műsoruk hatalmas sikert aratott a részben magyar ajkú közönség körében.
- Egy vacsora keretén belül zajlott a fellépés. Az egyes fogások között szórakoztattuk a közönséget, ill. a zongorista az étkezések alatt magyar és világslágereket játszott - mesélte M. Varga Veronika, az egyesület vezetője.
A repertoárjukban feltűntek a '20-'30-as éveket idéző magyar sanzonok, kuplék, táncdalok és természetesen az estet egy operett blokkal zárták. A vacsorán részt vett a berlini magyar nagykövet helyettese, akinek annyira megtetszett az egyesület műsora, hogy újabb fellépési lehetőséget kínált fel.
A Pápai Musical Stúdió egyébként évek óta vállal külföldi szerepléseket Pápa testvérvárosaiban, Schwetzingenben valamint Kovásznán. Utóbbiban 2001 óta évente fellépnek a kovásznai napok keretében. A tapasztalat az, hogy mindenhol szívesen fogadják az énekeseket és pozitív visszajelzések érkeznek akár külföldi, akár belföldi fellépésről legyen szó.
A nyár további terveiről M. Varga Veronika elmondta, az elkövetkezendő időszakban a - már megszokott - falunapi szerepléseken és a harmadik alkalommal megrendezendő Stúdiós Bálon kívül nem terveznek semmit.
- Arra kértem az egyesület tagjait, pihenjenek, regenerálódjanak, hogy a következő évadot újult erővel kezdhessük – fogalmazott az egyesület vezetője.    

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!