Nagy Gergő gólja kevés volt Veszprémben


2012-07-12 18:54:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nagy Gergő gólja kevés volt Veszprémben főképe
Az Egyetemi Stadionban a Veszprém vendégeként lépett pályára a héten a második edzőmérkőzését játszó Lombard Pápa. Bene Ferenc csapata tegnap Dunaszerdahelyen 3-2-es vereséget szenvedett, ma pedig az NB II-ben szereplő megyeszékhelyiek ellen a Nacsa – Enyingi, Balogh, Fellai, Présinger – Dóczi, Király, Mauro, Arsic – Simon, Nagy összetétel kezdett, csereként Quintero, Cekulajevs, Tóth G., Rodenbücher is pályára lépett. Negyed óra elteltével máris előnybe kerültek a hazaiak, majd a 23. percben már kettő volt a különbség. A 36. percben Nagy Gergő révén sikerült szépítenie a pápaiaknak, az eredmény a szünetig már nem változott, így csakúgy mint a szerdai mérkőzésen, ezúttal is egygólos hátrányból fordultak a mieink. A folytatásban bár többször is kiegyenlíthetett volna a fiatal pápai csapat, az összes gólszerzési lehetőség kimaradt, így a 2-1-es hazai siker született.
A Lombard Pápa szombaton a Cibalia Vinkovci ellen folytatja a felkészülést.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!