Pályafelújítás miatt nem játszik hazai edzőmeccset a Lombard


2012-07-12 13:32:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pályafelújítás miatt nem játszik hazai edzőmeccset a Lombard főképe
Leinefelde, Dunaszerdahely, Veszprém, Tata – néhány helyszín, ahol a Lombard Pápa a nyári időszakban a felkészülési mérkőzéseit játssza. Sajnos a drukkereknek egészen augusztus 3-áig, a Paks elleni első hazai bajnokiig várniuk kell, hogy élőben is láthassák kedvenceiket, arról, hogy Pápán miért nem rendeznek edzőmeccset Szemán György klubigazgatót kérdeztük.
- Minden nyáron felújítjuk a pályát, ráadásul a napokban kezelői jogváltás történik, a Pápai Egyesített Labdarúgó Club utánpótlás csapata kezeli majd a pályát, átvéve a Városgondnokságtól, illetve ezentúl más cég tartja rendben a gyepet. A változások miatt a munkálatok megcsúsztak, a kapu előtti területeket gyeptéglázni kell, felül kell vetni és szellőztetni, ezek a javítások egy hónapos pihentetést igényelnek, ami pont a felkészülési időszakra esik. Szeretnénk, ha a bajnokság kezdetére egy felújított, még a korábbinál is jobb minőségű pálya lenne Pápán.

A csapat ma Veszprémben lép pályára.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!